domingo, 25 de marzo de 2012

Comencem un nou projecte... MOTIVACIÓ

Aquest projecte estem fent-lo a nivell de cicle, es a dir, els alumnes de 3, 4 i 5 anys estem investigant coses de l'espai. Per a començar aquest projecte vam fer una activitat de motivació com es mereixia...  

Estàvem a classe, i de repent vam sentir un soroll molt fort que venia de fora, de moment va vindre la senyo Soraya per avisar-nos que havia passat una cosa al pati, on estan els tobagans.
Quan arrivarem, vam vore uns estranys objectes en terra...

 Damunt d'una manta espacial havia una llanterna, un walky-talkie, un casc platejat, brases, objectes extranys, i... de sobte algú va començar a parlar desde l'emissora.
Una veu de dona ens demanava ajuda, ens va contar que el seu nom és Yelena Serova i  és astronauta. També ens va dir que estava fent un viatge per l'espai, que havia tingut un accident i estava perduda. Ens donà unes pistes per tal que poguérem esbrinar on era:
- El cel estava negre i podia vore molts puntets brillants.
- El sòl era oscur i ple de roques
- Tenia molt fred.

Ara tenim una missió molt important... Hem d'investigar i aprendre moltes coses de l'espai per a poder ajudar a Yelena, i hem d'avisar a la NASA per tal que vagen a rescatar-la.
 

1 comentario:

  1. Hola! les va a encantar este proyecto! Soy Cati del blog www.lospequesdemicole.blogspot.com, gracias por compartir todos estos recursos tan interesantes. Me hago seguidora y te invito a que visites mi blog.
    Un saludo

    ResponderEliminar