sábado, 24 de marzo de 2012

JA HEM FINALITZAT EL PROJECTE DE LES TORTUGUES

        Després de molt treballar, investigar, cantar i disfrutar, ja coneguem mooooltes coses de les tortugues. Han sigut uns mesos molt intensos; al principi coneixiem cosetes de les tortugues, unes correctes i altres divertides (a mi me pareixien molt divertides), però segons ha anat passant el temps eixes cosetes s'has convertit en coneixements i aprenentages.
      Moltes gràcies a totes les famílies que heu participat aportant material, gràcies a vosaltres els nostres aprenentatges s'enriquixen molt i la motivació en cada projecte aumenta.
         Mireu quantes coses hem fet...    

Primer que res anem a vore totes les coses que heu aportat les famílies, MOLTES GRÀCIES A TOTS, sense vosaltres, com sempre dic, res seria possible...
 Mireu quines cosetes heu portat (segur que falta algú...)

Mireu Sara i Luna!!! Que bé que estan al solet....
En aquest enllaç podeu vore la votació de la mascota y com pintem


Silvia, la mama de Mara, va vindre a contar-nos un conte d'un rinoceront i una tortuga. Ens ho vam passar pipa!! Va ser molt divertit... gràcies Silvia per acompanyar-nos una vesprada.



Moltes gràcies també a Cristina i Jose Luis, els papis d'Ana, que també vingueren una vesprada a ensenyar-nos i ajudar-nos a fer una manualitat molt xula, recordeu el portafotos de tortuga??
Mireu qué bé ens ho passarem!!!

A banda de Sara i Luna també ens ha visitat dues tortugues de terra, Filomena i Uga. Filomena és gran, ja té quinze anys i Huga era xicoteta... mireu-la!
 També vam conèixer tortugues que són famoses, com Manuelita, Crush i Sammy; i després de vore perquè eren famoses... vam fer una votació per a elegir la que mes ens agradava.

Aquest és el resultat de tot el treball fet, el qual anem plasmant al nostre racó del projecte...


I per últim us deixe un video de les tortuguetes d'aquesta classe cantant una cançó que hem apres...

L'hem passat molt bé treballant aquest projecte, i esperem que vosaltres també mirant el resultat.
GRÀCIES!!!

2 comentarios:

  1. Hola, Eleniit, no sé todavía cómo he llegado a tu blog, pero me parece estupendo, y el proyecto de las tortugas es genial, me lo apunto. Yo tengo un blog de recursos para infantil, si te apetece visitarlo...

    Un saludo desde ACTIVIDADES PARA EDUCACIÓN INFANTIL.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias por tu visita Blanca y por tu comentario. La verdad es que esto del blog es una aventura que he empezado este año y resulta muy gratificante comentarios como el tuyo.
    He visitado tu blog y es fantástico... gracias por compartir tus recursos.

    Un saludo desde http://pintasoles.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar